Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Vloercoating

Wilt u uw vloer een nieuwe kleur gaan geven? Voor vloercoating gaat u naar GJALTEMA impregneerbedrijf B.V. Met behulp van diverse impregneertechnieken kunnen wij uw vloer voorzien van de gewenste vloercoating. Vloercoating heeft een decoratieve en beschermende functie. Uw vloeren gaan namelijk jarenlang mee als ze voorzien worden van vloercoatings en daarmee stijgt bovendien de waarde van uw woning.

Voordelen voor het aanbrengen van vloercoating door GJALTEMA impregneerbedrijf B.V:

  • Vloeistofdicht
  • Vrijwel reukloos na verwerking
  • Bestand tegen zware belastingen
  • Hygiënisch en esthetisch

Sterke en slijtvaste vloercoating

GJALTEMA impregneerbedrijf B.V. past vloercoatings toe die voorzien is van een gesloten structuur.  Hierdoor neemt de vloercoating geen vuil op en is deze zeer eenvoudig schoon te maken. Het materiaal van de vloercoating is sterk en zeer slijtvast. Verkrijgbaar in verschillende kleuren kan GJALTEMA impregneerbedrijf B.V. de vloer voor u realiseren zoals u die voor ogen heeft. Naast het aanbrengen van vloercoating verrichten wij ook diverse onderhouds- en restauratiewerkzaamheden. Onze 10 tot 15 vakbekwame medewerkers hebben ruime ervaring in diverse impregneer- en onderhoudswerkzaamheden voor particulieren en bedrijven.

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema