Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

50 m2 kantoorruimte

Te huur op begane grond: ca 50 vierkante meter kantoorruimte met ruime parkeergelegenheid. Het kantoor bevindt zich in een bedrijfsverzamelgebouw,

Verhuur bedrijfsruimte

Binnen het bedrijfsgebouw van GJALTEMA Impregneerbedrijf B.V. is extra ruimte tot beschikking voor de verhuur van bedrijfsunits. Bent u als bedrijf op zoek naar bedrijfsruimte, dan kunt u bij ons terecht voor een bedrijfsruimte.

Ons gebouw ligt aan de Kievitsweg in Grijpskerk, op steenworpafstand van de Friesestraatweg. Deze locatie biedt een goede verbinding richting Groningen en richting Friesland.

Gepaste ruimte aan de grootte van uw bedrijf

Het gehele gebouw van GJALTEMA Impregneerbedrijf B.V. is goed geïsoleerd en is voorzien van een gevlinderde betonvloer. Daarnaast biedt de locatie volop parkeergelegenheid. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over het huren van een bedrijfsruimte? Bel voor informatie 0594-213179, of vul het formulier op de website in.

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema