Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Stucwerkherstel

Scheuren in buitenmuren zijn vervelend en ontsieren uw woning. Niet alleen zorgen de scheuren in uw muur voor een minder mooie uitstraling van uw woning, de scheuren geven ook vocht de kans om binnenshuis te komen. Het binnengekomen vocht kan zorgen voor lelijke vochtplekken op binnenmuren en kan leiden tot vorstschade wat aan de buitenzijde zichtbaar wordt.

Vakkundig herstel van stucwerk draagt bij aan een goede staat van uw woning

Voor de reparatie van aangetast stucwerk, schakelt u GJALTEMA impregneerbedrijf B.V. in. Bij stucwerkherstel zorgt professionele verankering ervoor dat toename van scheuren wordt voorkomen. Daarnaast wordt de gevel van uw huis opnieuw afgewerkt met een nieuwe stuclaag en een verfsysteem, waardoor u weer jarenlang af bent van het onderhoud. Met vakkundig stucwerkherstel wordt uw muur weer in uitstekende staat hersteld en verkrijgt uw muur weer een nette uitstraling. Tevens zorgt de deskundige aanpak voor een aanzienlijke waardestijging van uw woning.

Wist u dat?

Wij ook bedrijfsruimtes verhuren en 90 vierkante meter kantoor beschikbaar hebben? De bedrijfsruimte is toegankelijk via een eigen overhead deur. Klik hier voor meer informatie of neem contact op via 0594-213179

impregneerbedrijf gjaltema