Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Metselwerk herstellen Drachten

Wanneer u schade heeft aan uw woning of bedrijfspand, dan kan dit het aanzicht aantasten en zelfs tot vermindering van waarde leiden. Voor het vakkundig uitvoeren van metselwerk herstellen Drachten, kunt u een beroep doen op de vakkennis en ervaring van Gjaltema Impregneerbedrijf. Wij verhelpen de schade en zorgen ervoor dat de uitstraling van uw woning of bedrijfspand weer is als vanouds.

Besteed nu uw metselwerk herstellen Drachten uit aan de echte vakmensen

Heeft u een schade waarbij u een ervaren impregneerbedrijf nodig heeft? Besteed het herstellen van metselwerk dan uit aan onze vakmensen. Wij kunnen alle soorten schades aan metselwerk, zowel binnen als buiten, voor u herstellen. Wij zorgen ervoor dat het werk perfect en tijdig wordt uitgevoerd. Wij doen zowel grote als kleine schades en hebben ruime ervaring met verschillende metselwerk herstellen Drachten. Het is belangrijk dat u niet te lang wacht, gezien scheuren in muren kun verergeren met verzakking van het pand als risico. Als specialist in metselwerk herstellen Drachten ontvangt u van ons advies op maat.

Wij sturen u graag een offerte voor het herstellen van uw metselwerk

Bent u op zoek naar een ervaren vakman? Dan sturen wij u graag een passende offerte voor uw opdracht. Laat ons weten wat uw schade is en wij denken graag met u mee. U kunt ons bereiken via ons e-mail adres info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl. Daarnaast zijn wij ook telefonisch bereikbaar en wel op nummer 0594 – 213 179. Wij zullen uiteraard ons best doen om uw vragen zo snel en zo goed mogelijk te beantwoorden en zo snel mogelijk op uw verzoek om een offerte te reageren. Het kan zijn dat wij contact met u opnemen voor aanvullende informatie.

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema