Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Metselwerk Friesland

Uw metselwerk in Friesland laten uitvoeren door een professional? Neemt u dan eens contact op met Gjaltema Impregneerbedrijf. Wij hebben een ruime ervaring in de branche en kunnen u uitstekend van dienst zijn wanneer u uw metselwerk in Friesland wilt uitbesteden. Wij bespreken de werkzaamheden graag met u, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat onze dienstverlening wordt aangepast op wat uw verwachtingen zijn. Zo kunnen wij u altijd een eindresultaat naar wens garanderen betreffende het metselwerk in Friesland.

Voordelig en vakkundig metselwerk in Friesland

Uw metselwerk in Friesland moet uiteraard op hoogwaardig niveau worden uitgevoerd. U betaalt voor een goede service en u wilt kunnen rekenen op een uitmuntend resultaat. Dit is een garantie die wij u zeker kunnen bieden wanneer u uw metselwerk in Friesland aan ons uitbesteedt. Wij staan garant voor een hoogwaardige, vakkundige en voordelige service. Vanzelfsprekend zijn wij altijd bereid om een vrijblijvende offerte op te stellen voor het uit te voeren metselwerk in Friesland. U kunt deze altijd bij ons aanvragen.

Neem contact met ons op

Wilt u uw metselwerk in Friesland aan ons uitbesteden en wilt u een offerte aanvragen, meer informatie opvragen of verzoeken om een gedegen advies? Dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken via 0594 – 213 179. U kunt ook een mail sturen naar info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl. Wij nemen dan op de korte termijn contact met u op. Uiteraard bent u bij ons verzekerd van een vriendelijke service. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema