Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Lood herstel Groningen

Lood herstel in Groningen kan soms nodig zijn om te zorgen dat uw woning of bedrijfspand geen last krijgt van vochtoverlast. Lood is immers in de bouw van veel panden gebruikt als bescherming hiertegen. Het is echter niet gemakkelijk om lood waar beschadigingen aan zijn te herstellen. Dit kan dan het best worden gedaan door een specialist. Om dit in Groningen te laten verzorgen kan het best worden gekozen voor Gjaltema Impregneerbedrijf. Zo kunt u er zeker van zijn dat het herstel naar behoren gebeurt.

Goed lood herstel in Groningen

Een belangrijke reden om voor ons te kiezen is omdat lood herstel in Groningen van hoge kwaliteit moet zijn. Dit zorgt er immers voor dat een pand weer lange tijd kan meegaan. Dat is belangrijk omdat dit een slink stuk duurzamer is. Bovendien is een pand veel veiliger als er geen schade ontstaat door overlast van vocht. Vocht kan immers flink wat schade aanrichten. Dit moet zoveel als mogelijk worden voorkomen. Dat kan door tijdig het loodwerk in orde te laten brengen.

Direct contact opnemen

Het lood herstel in Groningen mag dan noodzakelijk zijn, maar u wilt natuurlijk wel inzicht krijgen in de kosten. Daarnaast heeft u misschien nog wel enkele vragen. Het telefoonnummer 0594-213179 is dan het nummer wat u moet draaien. Ook kunt u het contactformulier invullen op de website of zelf een mail sturen naar info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl. Daarnaast is er ook een formulier waarmee u direct een offerte kunt aanvragen. Zo kan er snel aan de slag worden gegaan.

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema