Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Hulp bij een lekkage in kelder in Groningen

Wanneer u te maken heeft met een lekkage in uw kelder in Groningen, kan dit verschillende gevolgen met zich meebrengen. Denk bijvoorbeeld aan vochtschade, wat kan ontstaan op muren en vloeren in de kelder. U herkent deze vochtschade aan bruine of gele vlekken. Ook kunnen er na verloop van tijd schimmels op deze vochtplekken ontstaan. Veel mensen gebruiken de kelder als ruimte voor het opslaan van dranken, etenswaren, enzovoorts. Om te voorkomen dat deze etenswaren al snel bederven door de hoge luchtvochtigheid, is het belangrijk om de lekkage in uw kelder in Groningen te laten verhelpen. Voor het verhelpen van lekkages kunt u terecht bij Gjaltema Impregneerbedrijf. 

Lekkage in kelder in Groningen oplossen met onze hulp

Bij het oplossen van een lekkage in uw kelder zoeken we eerst naar de oorzaak hiervan. Een lekkage kan veroorzaakt worden door lekkende leidingen, door doorslaand of optrekkend vocht, enzovoorts. Op basis van de oorzaak van de lekkage in uw kelder wordt vervolgens naar een passende oplossing gezocht. In het geval van doorslaand vocht kan het impregneren van uw buitenmuur interessant zijn. Hierbij wordt er een speciale coating op de muur aangebracht. Bij optrekkend vocht is het gebruikelijk om een muur te injecteren. Tijdens het opsporen van de bron van de lekkage vertellen we u hier graag meer over. 

Direct hulp bij een lekkage in de kelder in Groningen 

Heeft u momenteel met een lekkage in uw kelder in Groningen te maken? Wacht in dat geval niet langer, maar schakel zo snel mogelijk onze hulp in. Wij komen wij u langs om de bron van het probleem te achterhalen en deze te verhelpen. U kunt ons bij lekkages zowel per e-mail als telefonisch bereiken. 

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema