Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Kunststofvloer

Bent u op zoek naar een kunststofvloer in uw woning of bedrijfspand? Het kiezen voor een kunststofvloer biedt u verschillende voordelen. Het aanbrengen van een kunststof giet- of troffelvloer vereist vakmanschap. GJALTEMA impregneerbedrijf B.V bezit expertise voor het aanleggen van kunststof giet- en troffelvloeren en kan de gewenste vloer vakkundig voor u plaatsen.

Een kunststofvloer van GJALTEMA impregneerbedrijf BV bezit een hoge slijtvastheid

Een kunststofvloer bestaat uit verschillende stroken die goed op elkaar aansluiten. De kunststofvloer is verkrijgbaar in iedere gewenste kleur en is volledig waterdicht. Hierdoor is de vloer zeer onderhoudsvriendelijk en hierdoor gaat de vloer bovendien zeer lang mee. Het aanleggen van een kunststofvloer vereist vakmanschap en dit kunnen de vakmensen van GJALTEMA impregneerbedrijf voor u verwezenlijken. Voor mensen met een allergische reactie tegen stofdeeltjes is een kunststofvloer heel geschikt. Voordelen voor het aanleggen van een kunststofvloer zijn:

  • Anti slip;
  • Naadloos;
  • Prachtige uitstraling;
  • Onderhoudsvriendelijk;
  • Binnen en buiten toepasbaar.
  • Belijning en markeringssysteem
Wist u dat?

Wij ook bedrijfsruimtes verhuren en 90 vierkante meter kantoor beschikbaar hebben? De bedrijfsruimte is toegankelijk via een eigen overhead deur. Klik hier voor meer informatie of neem contact op via 0594-213179

impregneerbedrijf gjaltema