Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Specialist op het gebied van kitwerk in Drenthe 

Voorkom vochtschade aan uw woning door uw kitwerk in Drenthe tijdig te vervangen. Ook bij het plaatsen van een nieuwe badkamer of keuken, kan de hulp van een specialist op het gebied van kitwerk wenselijk zijn. Gjaltema Impregneerbedrijf helpt u graag op weg! Wij hebben een ruime ervaring in verschillende vormen van vochtbestrijding. Naast het kitwerk in Drenthe, behoort bijvoorbeeld ook het impregneren van uw muren tot onze dienstverlening. Zo zorgen we er samen voor, dat schade door lekkages voorkomen wordt. Een dergelijke schade ontstaat onder meer, wanneer het vocht via het ontbrekende kitwerk in uw muren trekt.  

Kitwerk in Drenthe uit laten voeren

Voor het uitvoeren van kitwerk in Drenthe maakt Gjaltema Impregneerbedrijf gebruik van verschillende hoogwaardige materialen. Op deze manier bieden we u een duurzame oplossing, waarvan u de komende jaren veel profijt heeft. Door bewust te kiezen voor duurzame materialen, hoeft het kitwerk zelden te worden vervangen. Een fijne gedachte! Het is immers veel werk, om de kitranden te verwijderen, schoon te maken en vervolgens opnieuw aan te brengen. Wij helpen het u graag te voorkomen. Kitwerk in Drenthe wat wij uitvoeren zijn onder meer dilatatievoegen, afsluitvoegen, badkamer- en keukenvoegen en overbruggingsvoegen. 

Meer informatie over kitwerk in Drenthe

Wenst u meer informatie over onze aanpak bij kitwerk in Drenthe? Of wilt u direct een afspraak maken om het kitwerk in uw woning uit te laten voeren? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze werkwijze en hetgeen we voor u kunnen betekenen in de bestrijding van vocht in huis.  

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema