Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Kitwerk

Bent u op zoek naar een specialist voor de uitvoering van kitwerk? GJALTEMA impregneerbedrijf B.V. verricht diverse impregneer- en onderhoudswerkzaamheden voor woningbouwverenigingen, gemeenten, aannemersbedrijven en fabrieken. Voor professioneel kitwerk helpt het vakbekwame team van GJALTEMA impregneerbedrijf B.V. u graag verder. Hierbij wordt het kitwerk netjes en deskundig afgewerkt.

Kitwerk voorkomt lekkages

Bij kitwerk worden kieren en spleten netjes afgedicht met kitvoegen. Deskundig uitgevoerd kitwerk helpt lekkages voorkomen in zwembaden, badkamers, keukens, toiletten en betonconstructies. Hoewel kitwerk op het oog een eenvoudige klus lijkt, is vakmanschap en ervaring zeer belangrijk voor een goede uitvoering. Met het inschakelen van GJALTEMA impregneerbedrijf B.V. bent u verzekerd dat het afdichten van kieren en spleten nauwkeurig wordt uitgevoerd. Het team van vakmensen zorgt voor een nauwkeurige afwerking van:

  • Dilatatievoegen;
  • Afsluitvoegen;
  • Badkamer- en keukenvoegen;
  • Overbruggingsvoegen

GJALTEMA impregneerbedrijf B.V. verricht werkzaamheden voor impregneren en kitwerk bij diverse zakelijke en particuliere klanten. Bij kleine en grote projecten worden hoogwaardige lijmkitten toegepast voor een optimaal resultaat. Daarbij beschikken we over lijmkitten die ook onder extreme omstandigheden goed presteren.

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema