Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Kelderafdichting Middelstum

Voor professionele kelderafdichting gaat u naar Gjaltema Impregneerbedrijf nabij Middelstum. Als impregneerbedrijf zijn wij namelijk ook zeer ervaren in het afdichten van kelders op moment van nieuwbouw en renovatie, maar ook tijdens restauratie.

Kelderafdichting van Gjaltema in Middelstum tegen vocht en lekkage

Vochtdoorslag en lekkage zijn vaak het gevolg van bouwkundige tekortkomingen, belasting van (regen)water en/of optrekkend vocht uit de bodem. Gjaltema Impregneerbedrijf nabij Middelstum werkt met ervaren specialisten en het beste dichtingsmiddel om uw kelder 100% vocht- en watervrij te maken en/of te houden. Wij verzorgen namelijk zowel preventieve als curatieve kelderafdichting. Onze afdichtingssystemen zorgen ervoor dat u uw kelder kunt gebruiken gewenst. Onze systemen zijn zo waterdicht dat uw afgedichte kelder in Middelstum zelfs als woonruimte kan worden gebruikt.

Voor complete kelderafdichting in Middelstum

Kelderafdichting kan op twee manieren: Aan de binnenzijde en aan de buitenzijde. Dit is afhankelijk van de situatie.

Kelderafdichting binnenzijde
Kelderafdichting aan de binnenzijde vindt plaats als u last krijgt van vocht of wateroverlast in de kelder. Op dit moment heeft het namelijk geen zin meer om de buitenzijde af te dichten, het water is tenslotte al binnen.

Kelderafdichting buitenzijde
In tegenstelling tot kelderafdichting aan de binnenkant is kelderafdichting aan de buitenkant een preventieve methode. Hiermee worden problemen met vocht en water dus voorkomen. Dit wordt gedaan met dichtingsmiddel. Onze specialisten brengen dit zorgvuldig aan, aan de buitenzijde van de kelder. Ons dichtingsmiddel is krachtig, duurzaam en van goede kwaliteit. Zo blijft uw kelder langdurig beschermt tegen vocht en water.

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema