Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Kelderafdichting Loppersum

Als u lekkage heeft in uw kelder in Loppersum heeft gaat u naar Gjaltema Impregneerbedrijf voor kelderafdichting. Wij plaatsen afdichtingssystemen voor kelders met lekkage of vochtige kelders. Dit doen we zowel preventief als curatief.

Voor preventieve en curatieve kelderafdichting in Loppersum

Wij zitten al jaren in het vak en zijn als professioneel impregneerbedrijf ook zeer ervaren in het verzorgen van kelderafdichting. Dit doen we voor particulieren en bedrijven in Loppersum, Groningen en de rest van Noord-Nederland. Zoals gezegd kunnen we dit preventief doen. Dit gebeurt vaak bij nieuwbouw of renovatie. Maar ook als er al sprake is van lekkage kunnen we u helpen. We zorgen er met onze kelderafdichting voor dat uw kelder weer volledig is te gebruiken, zelfs voor bewoning.

Kelderafdichting aan zowel de binnen- als buitenzijde van uw kelder in Loppersum

Om u de beste kwaliteit te garanderen werkt Gjaltema Impregneerbedrijf in Loppersum alleen met de beste vakmensen en het beste apparatuur. Zo maken we uw kelder volledig waterdicht. Dit kan op twee manieren:

Kelderafdichting binnenzijde
Als u last heeft van vochtdoorslag of water in uw kelder heeft het vaak geen zin om de buitenzijde van de kelder af te dichten. In dit geval zullen onze specialisten kelderafdichting verrichten aan de binnenzijde. Vocht- en waterproblemen worden vaak veroorzaakt door bouwkundige fouten, belasting van (regen)water en/of optrekkend vocht uit de bodem.

Kelderafdichting buitenzijde
Kelderafdichting aan de buitenzijde is een preventieve methode waarmee vochtproblemen en lekkages worden voorkomen. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw kelder droog blijft en u deze naar wens kunt blijven gebruiken. Wij realiseren kelderafdichting aan de buitenzijde met een krachtig dichtingsmiddel dat we zorgvuldig aanbrengen op de bestaande constructie.

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema