Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Kelderafdichting Grijpskerk te Groningen

Specialist in kelderafdichting in Grijpskerk in Groningen is GJALTEMA impregneerbedrijf B.V. Bouwkundige tekortkomingen of belasting van regenwater kunnen de oorzaak zijn van een vochtige kelder. Wij bieden professionele oplossingen voor vochtige kelders. Zowel bij restauratie, renovatie als nieuwbouw kunnen onze ervaren medewerkers zowel curatief als preventief kelderafdichting toepassen.

Uw specialist voor kelderafdichting in Grijpskerk in Groningen

Wij hebben tientallen jaren ervaring in het afdichten van kelders. Wij gebruiken hiervoor speciaal apparatuur om vakwerk te garanderen. Gevestigd in Grijpskerk zijn wij vele klanten in de omgeving van Groningen van dienst met kelderafdichting. Kelderafdichting kan zowel aan de binnenzijde als buitenzijde worden toegepast. Kelderafdichting aan de buitenzijde is een preventieve methode voor het voorkomen van vochtproblemen en lekkages. Als preventieve methode wordt dit voornamelijk toegepast bij nieuwbouw en renovatie en deze methode is vaak niet meer toe te passen bij bestaande gebouwen. Bij kelderafdichting in Groningen wordt door GJALTEMA impregneerbedrijf B.V. uit Grijpskerk op de buitenzijde van de kelder zorgvuldig een vochtbeschermend dichtingsmiddel aangebracht.

Bij kelderafdichting in Groningen wordt een hoogwaardig afdichtingssysteem toegepast

Wanneer bij bestaande gebouwen het afdichten aan de buitenzijde niet meer mogelijk is, kiest GJALTEMA impregneerbedrijf B.V. uit Grijpskerk voor het afdichten van de binnenzijde. Ook met deze methode worden vochtproblemen en lekkages voorkomen. GJALTEMA impregneerbedrijf B.V. maakt bij kelderafdichting Groningen gebruik van een hoogwaardig dichtingsmiddel, die het indringen van grondvocht en water voorkomt. Het afdichtingssysteem is van dusdanig hoge kwaliteit dat een kelder zelfs geheel geschikt kan worden gemaakt voor bewoning. Schakel de hulp in van GJALTEMA impregneerbedrijf B.V. uit Grijpskerk, wij realiseren optimale kelderafdichting in Groningen en omgeving.

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema