Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Impregneerwerk Friesland

Goed onderhoud van uw buitenmuur is erg belangrijk en voorkomt dat vocht of verontreiniging uw muur binnendringt. Hierdoor zal de kwaliteit van de muur snel minder worden en krijg je op den duur last van lekkage. Het tijdig impregneren van uw gevel in Friesland is dus erg belangrijk om lekkage te voorkomen en de staat van het beton of steen goed te houden.

Volledig transparante en waterafstotende middelen voor uw impregneerwerk Friesland

Impregneerbedrijf Gjaltema maakt gebruik van middelen die volledig transparant en waterafstonend zijn, maar wel de ondergrond goed laten ademen. De gebruikte middelen zijn speciaal ontwikkeld om vele soorten bouwstoffen te beschermen tegen vocht. Tevens reduceert het de zoutuitslag, schimmels, aangroei, erosie etc.

Contact Gjaltema voor uw impregneerwerk Friesland

Wilt u meer weten over de diensten van Gjaltema? We doen namelijk veel meer dan alleen impregneerwerk in Friesland. zo kunt u ons ook inschakelen voor bijvoorbeeld betonreparatie, schoorsteenherstel of renovatie werkzaamheden aan uw woning. Bel gerust voor meer informatie over onze diensten of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema