Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Hulp van een professioneel impregneerbedrijf in Groningen 

Vochtproblemen treden regelmatig op! Met name binnen oudere woningen, waarbij tijdens de bouw gebruik gemaakt is van poreuze stenen. Deze stenen nemen het vocht van buitenaf eenvoudig op. Naarmate het vocht dieper in de steen trekt, zal dit aan de binnenzijde van uw woning zichtbaar worden. U herkent dergelijke vochtproblemen aan de gele vochtplekken op muren en plafonds. Het kost vaak veel moeite om deze plekken te herstellen. Zo moet het vocht eerst uit de muur trekken, voordat begonnen kan worden aan het opnieuw schilderen of behangen van de muur. Gjaltema is een impregneerbedrijf in Groningen die u deze schade helpt te voorkomen. 

Impregneerbedrijf in Groningen inschakelen tegen vochtproblemen 

Wanneer u het vermoeden heeft dat er vocht in de muur trekt, helpen we u graag dit tegen te gaan. Er zijn speciale vochtmeters, waarmee u de vochtgraad in muren kunt meten. Als er inderdaad sprake is van een vochtprobleem, zorgen we dat het vocht uit de muur kan trekken. Daarbij zullen we de buitenzijde impregneren. Hierbij wordt een speciale coating op de muur aangebracht, die een waterafstotende werking heeft. De kans is hierdoor klein, dat er nog vocht in uw stenen trekt. U kunt deze coating eens in de zoveel jaar preventief laten vernieuwen door ons impregneerbedrijf in Groningen. 

Advies van ons impregneerbedrijf in Groningen 

Als impregneerbedrijf in Groningen hebben we een ruime ervaring in het impregneren van muren. Ook voor het oplossen van anderen vochtproblemen kunt u bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan problemen met vocht in uw kelder. De ervaring die wij hebben in de bestrijding van vochtproblemen gebruiken we om u te adviseren over de mogelijkheden die u heeft, om nieuwe problemen tegen te gaan. Hoe kunnen we u van dienst zijn?  

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema