Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Impregneerbedrijf Friesland

Wilt u een beroep doen op de dienstverlening van een impregneerbedrijf in Friesland? Dan bent u aan het juiste adres bij Gjaltema Impregneerbedrijf. Wij zijn gevestigd aan de Kievitsweg 17 in Grijpskerk en zijn u graag van dienst wanneer u behoefte heeft aan de service van een ervaren impregneerbedrijf in Friesland. Wij hebben een jarenlange ervaring in het uitvoeren van de meest uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van impregneren. Zo kunnen wij buitengevels en –muren impregneren, maar wij kunnen bijvoorbeeld ook daken impregneren en kelders renoveren.

Een ervaren en doelgericht impregneerbedrijf in Friesland

U kunt altijd bij ons impregneerbedrijf in Friesland terecht wanneer u uw woning of uw bedrijfspand wilt laten impregneren. In veel gevallen is impregneren een goede oplossing en vaak is het ook een financieel voordelige oplossing. Het impregneren hoeft namelijk niet veel te kosten, zeker niet wanneer u de werkzaamheden laat uitvoeren door ons ervaren impregneerbedrijf in Friesland. Uiteraard kunnen wij altijd een vrijblijvende offerte opstellen wanneer u meer wilt weten over de tarieven voor het impregneren bij ons impregneerbedrijf in Friesland.

Offerteaanvraag voor impregneerwerk in Friesland

Ons impregneerbedrijf in Friesland staat altijd graag voor u klaar. Wij zijn actief in meerdere provincies, dus u kunt altijd eens navragen of wij ook bij u onze diensten aan kunnen bieden wanneer u in een andere provincie woont. Voor een offerteaanvraag belt u naar 0594 – 213 179 of stuurt u een mailtje naar info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl. Uiteraard kunt u ook contact opnemen wanneer u meer informatie of advies van ons wenst.

 

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema