Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Gevelreiniging VvE

De gevelreiniging voor VvE kan professioneel worden verzorgd door Gjaltema Impregneerbedrijf. Het is heel belangrijk om te zorgen voor een goed onderhoud van de gevel. Het laten uitvoeren van een vakkundige gevelreiniging is dan ook iets dat de VvE eens in de zoveel tijd laat doen. Een schone gevel zorgt natuurlijk niet alleen voor een mooiere uitstraling van het pand, maar ook voor een hogere waarde van het pand. Daarnaast is het uiteraard zo dat de levensduur van de gevel wordt verlengd wanneer er voldoende aandacht is voor gevelreiniging vanuit de VvE.

Een vakkundige gevelreiniging voor VvE

Verenigingen van Eigenaren zijn verantwoordelijk voor het onderhouden van het pand. In de meeste gevallen wordt er ruime aandacht besteed aan het schoonmaken en onderhouden van de binnenkant van het pand, maar wordt de buitenzijde vergeten. Toch is het wel belangrijk dat er voldoende aandacht voor gevelreiniging is vanuit de VvE. De gevel is immers heel belangrijk en moet zo lang mogelijk van goede kwaliteit blijven. Een periodieke gevelreiniging draagt hieraan bij. Voor VvE staat Gjaltema Impregneerbedrijf daarom klaar met een uitgebreide en vakkundige dienstverlening.

Neem contact met ons op

De gevelreiniging voor VvE kan door ons bedrijf professioneel worden uitgevoerd. Wij zijn gevestigd aan de Kievitsweg 17 in Grijpskerk. Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn door heel Groningen. Natuurlijk is het altijd mogelijk om een vrijblijvende offerte voor u op te stellen. Daarnaast kunt u ons altijd benaderen wanneer u meer informatie of advies wenst. Bel naar 0594 - 213 179 of stuur een mail naar info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl.

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema