Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Gevelreiniging Friesland

Het reinigen van de gevel van een woning of bedrijfspand is specialistenwerk. Het reinigen van de gevel kan soms nodig zijn omdat er te veel voegen zijn beschadigd of omdat de muren vuil zijn geworden door stof en vuil dat met de regen naar beneden komt. Ook het gemotoriseerd verkeer zorgt ervoor dat er veel vuil in de lucht komt dat neerslaat op de gevels van gebouwen. Zo kan het zijn dat uw pand er smoezelig uitziet en dat is natuurlijk geen goede reclame. Dan neemt u contact op met Gevelreiniging Friesland om het gebouw vakkundig t laten reinigen.

Kies voor betrouwbare gevelreiniging Friesland

U wilt natuurlijk een betrouwbaar bedrijf dat het reinigen van de gevel van uw pand met zorg zal aanpakken. Daarom gaat u in zee met gevelreiniging Friesland. Wij hebben jaren lang ervaring met het grondig reinigen van gevels en het herstellen van het voegwerk. Het zal even doorbijten zijn als u tijdens het reinigen wilt doorwerken want zonder herrie zal het niet lukken helaas, maar het resultaat is er dan ook naar. De gevels kunnen er na de reiniging weer vele jaren tegen en uw pand ziet er weer uit om door een ringetje te halen.

Regel vandaag nog een gevelreiniging

Een gevelreiniging voor uw pand is snel geregeld. Neem contact op met ons hierin gespecialiseerde bedrijf in Friesland en wij zullen u op korte termijn een offerte sturen. Zodra u daar uw handtekening onder zet is het een kwestie van inplannen en de vakmannen gaan aan het werk om de gevel van uw bedrijf weer helemaal in orde te maken.

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema