Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Gevelreiniging

De conditie van uw gevel wordt beïnvloed door het weer en het onderhoud wat eraan wordt uitgevoerd. Voor goed gevelonderhoud is het regelmatig reinigen van uw gevel van groot belang. GJALTEMA impregneerbedrijf B.V. is gerenommeerd specialist op het gebied van gevelreiniging in Groningen. Al menig gevel is door ons in topconditie teruggebracht.

Met jarenlange ervaring zijn wij uw specialist voor gevelreiniging

Gevelreiniging is een specialisme waarbij vakkennis, materiaal en speciale apparatuur van groot belang is. Bij de werkzaamheden voor gevelreiniging wordt algenbroei, uitbloei en verontreiniging verwijderd waardoor de gevels weer een schone en nette uitstraling krijgen zoals voorheen. De aanpak voor gevelreiniging wordt aangepast op het soort vervuiling. Bij een foute keuze kan er onherstelbare schade aan gevels worden gemaakt wat u uiteraard wilt voorkomen. Ervaren met gevels voor woningen, flatgebouwen en sporthallen kunnen particulieren en bedrijven ons inschakelen voor vakkundige gevelreiniging. Tevens zijn we gespecialiseerd in het verwijderen van graffiti, vetkrijt, autolak, olievlekken en tectyl.

Een lage prijs voor gevelreiniging

Schakelt u GJALTEMA impregneerbedrijf B.V. in voor gevelreiniging, dan bent u verzekerd van lage kosten. Wij rekenen een lager tarief dan die van de concurrent en u bent verzekerd van kwaliteit reiniging met een optimaal resultaat. Onze gevelreinigers houden dankzij hun deskundigheid en vakmanschap de kosten zo laag mogelijk, terwijl ze zorgen voor werk van de beste kwaliteit. De combinatie van de vakkennis van onze werknemers en het gebruik van hoogwaardig materiaal zorgt voor een blijvende investering in professionele gevelreiniging bij GJALTEMA impregneerbedrijf B.V.

Wist u dat?

In de loop van 2017 komt er ca. 50m2 kantoorruimte vrij op de begane grond. Bij interesse kunt u contact opnemen.

impregneerbedrijf gjaltema