Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Gevelreiniging

De conditie van uw gevel wordt beïnvloed door het weer en het onderhoud wat eraan wordt uitgevoerd. Voor goed gevelonderhoud is het regelmatig reinigen van uw gevel van groot belang. GJALTEMA impregneerbedrijf B.V. is gerenommeerd specialist op het gebied van gevelreiniging. Al menig gevel is door ons in topconditie teruggebracht.

Met jarenlange ervaring zijn wij uw specialist voor gevelreiniging

Gevelreiniging is een specialisme waarbij vakkennis, materiaal en speciale apparatuur van groot belang is. Bij de werkzaamheden voor gevelreiniging wordt alg-en mosaangroei, zoutuitbloeiing en verontreiniging verwijderd. De aanpak voor gevelreiniging wordt aangepast op het soort vervuiling zodat schade aan de gevel wordt voorkomen. Bij een foute keuze kan er onherstelbare schade aan gevels worden gemaakt wat u uiteraard wilt voorkomen. Wij hebben ervaring met gevels van woningen, flatgebouwen, bedrijfspanden en sporthallen. Zowel particulieren en bedrijven kunnen ons inschakelen voor vakkundige gevelreiniging. Tevens zijn we gespecialiseerd in het verwijderen van graffiti.

Gevelreiniging met optimaal resultaat

Schakelt u GJALTEMA impregneerbedrijf B.V. in voor gevelreiniging, dan bent u verzekerd van kwaliteit reiniging met een optimaal resultaat. Onze gevelreinigers houden dankzij hun deskundigheid en vakmanschap de kosten zo laag mogelijk, terwijl ze zorgen voor werk van de beste kwaliteit. De combinatie van de vakkennis van onze werknemers en het gebruik van hoogwaardig materiaal zorgt voor een goed resultaat. U bent verzekerd van kwaliteit reiniging met een optimaal resultaat. Onze gevelreinigers houden dankzij hun deskundigheid en vakmanschap de kosten zo laag mogelijk, terwijl ze zorgen voor werk van de beste kwaliteit. De combinatie van de vakkennis van onze werknemers en het gebruik van hoogwaardig materiaal zorgt voor een goed resultaat.

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema