Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Gevelonderhoud VVE

Wanneer u als Vereniging van Eigenaren het groot onderhoud van bijvoorbeeld een appartementencomplex gaat uitbesteden dan gaat u uiteraard op zoek naar het scherpste aanbod. Tegelijk waakt u voor goede kwaliteit want u wilt de bewoners natuurlijk niet op extra kosten maken omdat het onderhoud niet goed is uitgevoerd. Voor gevelonderhoud VVE kunt u prima terecht bij Gjaltema Impregneerbedrijf. Wij kunnen de gevels van uw pand of panden voor u uitvoeren op een zodanige wijze dat u weer voor meerdere jaren onderhoudsvrij vooruit kunt. Gevelonderhoud bestaat onder andere uit het bijwerken van de voegen maar het reinigen van de gevels kan ook door ons worden uitgevoerd.

Degelijk gevelonderhoud VVE door de echte vakman

Gevelonderhoud is specialistisch werk dat u het beste door een vakman kunt laten uitvoeren. Gjaltema Impregneerbedrijf heeft hier inmiddels vele jaren ervaring mee en kan de door u gewenste werkzaamheden dan ook prima voor u uitvoeren. Wij komen graag uw pand inspecteren om zo een passende offerte te kunnen uitbrengen. Deze kunt u vervolgens voorleggen in een bestuurs- of ledenvergadering. Zodra er een akkoord is kunnen wij direct een datum prikken waarop de werkzaamheden aanvangen. Uiteraard spreken wij ook een einddatum met u af als de werkzaamheden meer dan één dag in beslag zullen gaan nemen. 

Een offerte voor uw gevelreiniging VVE direct aanvragen?

Is er gevelonderhoud VVE nodig? Dan kunt u daarvoor direct een offerte aanvragen. Wij zijn hiervoor bereikbaar via telefoonnummer 0594 – 213 179. U kunt uiteraard ook een e-mail sturen, ons adres is info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl, of maak gebruik van het contactformulier op de website.

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema