Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Gevelonderhoud pandeigenaren

Soms wordt gevelonderhoud door pandeigenaren onderschat. Het is echter van groot belang dat dit op de juiste wijze wordt aangepakt. Dat betekent dus bijvoorbeeld dat er voldoende voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen om de gevel al sterker te maken. Daarnaast moet de gevel worden bijgehouden. Dit betekent bijvoorbeeld dat schoonmaakwerkzaamheden moeten worden gedaan. Dit kan natuurlijk het best worden verzorgd door specialisten in dit werk. Zo kan worden gezorgd dat de buitenzijde van een pand altijd stevig en stabiel blijft. Dit is erg belangrijk.

Wie doet gevelonderhoud voor pandeigenaren?

Bij wie kan gevelonderhoud door pandeigenaren worden aangevraagd? Een goede partner hierin kan bijvoorbeeld Gjaltema Impregneerbedrijf zijn. Bij ons kunnen gevels worden onderhouden en preventief worden bewerkt om te zorgen dat deze in allerbeste staat blijven. Dit kan veel zorgen wegnemen. Het pand blijft immers veel langer in de best mogelijke staat. Dit zorgt ervoor dat er beter in geleefd en gewerkt kan worden. Uiteindelijk is dit natuurlijk het belangrijkste voor pandeigenaren. Daarom is het verstandig om de expert hierin aan het werk te laten.

Contact met ons opnemen

Om te zorgen dat onze experts aan de slag gaan met het gevelonderhoud kunnen pandeigenaren via verschillende wegen contact opnemen. Dit kan bijvoorbeeld worden gedaan door een bezoek te brengen aan het pand aan de Kievitsweg 17 in Grijpskerk. Ook kan gebeld worden naar het nummer 0594-213179. Daarnaast kan natuurlijk altijd een e-mail worden gestuurd. Dit kan worden gedaan naar: info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl. Zo kan direct inzicht in de kosten worden gekregen. Dit maakt het gemakkelijker.

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema