Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Gevelonderhoud Friesland

GJALTEMA impregneerbedrijf BV is uw partner in gevelonderhoud in Friesland. De gevel van uw woning of bedrijfspand is een belangrijk onderdeel van het pand. Het is belangrijk dat deze van goede kwaliteit blijft en er netjes uitziet. Periodiek gevelonderhoud in Friesland zorgt niet alleen voor een langere levensduur, maar verhoogt ook zeker de waarde van het pand. Door onze ruime ervaring in gevelonderhoud in Friesland kunnen wij u altijd het beste resultaat van de werkzaamheden garanderen.

Periodiek gevelonderhoud in Friesland

Het is aan te raden om te zorgen voor periodiek gevelonderhoud in Friesland. Professioneel onderhoud van de gevel kan grote problemen voorkomen. Tijdens het voeren van het gevelonderhoud in Friesland kunnen kleine beschadigingen worden opgemerkt, waardoor deze kunnen worden hersteld voordat er een grotere schade ontstaat. Kleine schade groeit vrijwel altijd uit tot grote schade en dit is zonde. Het brengt immers veel meer kosten met zich mee, terwijl u het had kunnen voorkomen met periodiek gevelonderhoud in Friesland.

Neem contact op

Wilt u het gevelonderhoud in Friesland door ons laten uitvoeren? Wij staan voor u klaar met een vakkundige, nette en betaalbare dienstverlening. Wilt u meer weten of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? Neem dan eens contact met ons op. Bel naar 0594 – 213 179 of stuur een mail naar info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl. Wanneer u interesse heeft in gevelonderhoud in Friesland, of in één van onze andere services, dan stellen wij graag een vrijblijvende offerte voor u op. Ons bedrijf is te vinden aan de Kievitsweg 17 in de plaats Grijpskerk.

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema