Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Gevelherstel Friesland

Een gevel krijgt gedurende het jaar te maken met vele verschillende weersomstandigheden die de staat van de gevel kan aantasten. Een goed onderhouden gevel is dan ook erg belangrijk om problemen te voorkomen zoals lekkage of zelfs verzakkingen van een pand of woning. Preventief onderhoud zorgt ervoor dat u de gevel in goede staat houdt en onnodige kosten voorkomt wanneer er herstel moet plaatsvinden. In veel van dat soort gevallen is het namelijk vaak niet alleen de gevel die hersteld moet worden. Zeker bij houten skeletbouw kan er rot ontstaan en ben je verder van huis.

Besteed gevelherstel Friesland uit aan vakmensen

Onderhoud en reparatie van uw gevel kunt u het beste overlaten aan een specialist. Zo weet u zeker dat de afwerking van de gevel perfect is en er met het voegen alles lucht en waterdicht wordt gemaakt. Daarnaast zal de afwerking doorgaans bij een specialist veel mooier zijn dan een hobbyist of doe het zelver, wat zorgt voor een mooiere en strakkere uitstraling van de woning of het pand en dus een waarde vermeerdering.

Wij sturen u graag een offerte voor gevelherstel

Bent u op zoek naar een ervaren gevel hersteller? Dan sturen wij u graag een passende offerte voor uw opdracht. Laat ons weten wat de uit te voeren herstelwerkzaamheden zijn en wij helpen u graag verder.  U kunt ons bereiken via ons e-mail adres info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl. Daarnaast zijn wij uiteraard ook telefonisch bereikbaar en wel op nummer 0594 – 213 179. Wij zullen uiteraard ons best doen om uw vragen zo snel en zo goed mogelijk te beantwoorden en zo snel mogelijk op uw verzoek om een offerte te reageren. Het kan zijn dat wij contact met u opnemen voor aanvullende informatie.

 

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema