Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Gevel impregneren Winsum

Bent u van plan uw gevel te impregneren in Winsum? Laat u eens informeren door Gjaltema Impregneerbedrijf B.V.. Gjaltema Impregneerbedrijf B.V. heeft ervaring in het vak en heeft de afgelopen decennia opdrachten gedaan binnen de particuliere en zakelijke markt in Winsum en omstreken.

De voordelen van het impregneren van uw gevel bij Gjaltema te Winsum

Bij het impregneren van een gevel wordt de gevel voorzien van een vochtwerende laag. Naast vochtwerend maakt het speciale impregneermiddel de gevel schimmelwerend, graffiti werend en brandvertragend. Het impregneermiddel laat vocht buiten, maar is wel zo ademend dat de vocht van binnen wel naar buiten kan.
Naast het weren van vocht, schimmel en brand, heeft het impregneren van uw gevel andere voordelen. Zo heeft een geïmpregneerde gevel heeft een langere levensduur en dus lagere onderhouds- en/of reparatiekosten. Het zorgt tevens voor een constant klimaat in de woning en voor goede isolatie. Dat laatste kan u wellicht energiekosten besparen.

Uw gevel laten impregneren bij Gjaltema in Winsum

Met jarenlange ervaring in het vak is Gjaltema Impregneerbedrijf B.V.  in Winsum specialist in het impregneren van gevels. We werken met de beste impregneermiddelen en met moderne apparatuur om u de beste kwaliteit te kunnen bieden. Naast kwaliteit bieden we service. Zo heeft u 15 jaar garantie op uw geïmpregneerde gevels. U kunt jaren vooruit met uw zo goed als nieuwe gevels!

Wilt u uw gevel ook laten impregneren door Gjaltema Impregneerbedrijf B.V.? Onze medewerkers in Winsum maken graag een offerte voor u op, zodat u precies weet wat u kunt verwachten en wat de kosten zijn. Wij informeren u graag!

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema