Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Gevel impregneren Drachten

Gaat u uw gevel impregneren in Drachten? Neem contact op met Gjaltema Impregneerbedrijf B.V.. Wij zijn gespecialiseerd in het impregneren van gevels en hebben in de afgelopen decennia opdrachten uitgevoerd voor zowel particulieren als ondernemers in Drachten en omstreken.

Uw gevel laten impregneren in Drachten

Bij gevelimpregnatie wordt de gevel doordrenkt met een impregneermiddel. Dit speciale impregneermiddel maakt de gevel vochtwerend, schimmelwerend, graffiti werend en brandvertragend. Het middel houdt de vocht van buiten tegen, maar ademt dusdanig dat de vocht van binnen wel naar buiten kan.
Het grootste voordeel van het laten impregneren van gevels is het weren van vocht. Impregnatie geeft een gevel tevens een langere levensduur, waardoor u bespaard op toekomstige onderhoudskosten. Daarnaast zorgt het voor een betere isolatie waardoor u wellicht energiekosten kunt besparen.

Gjaltema in Drachten, specialist in het impregneren van uw gevel

Gjaltema Impregneerbedrijf B.V.  in Drachten is gespecialiseerd in het impregneren van gevels. Wij zitten jaren in het vak en weten hoe we te werk moeten gaan. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren werken we met moderne apparatuur en met de beste impregneer middelen.

Naast kwaliteit staat service hoog in het vaandel. Voorafgaand aan de klus gaan kijken we wat de status is van uw gevel en wat u graag zou willen. Uw wensen vormen de basis voor onze klus. Naast persoonlijk service, bieden we service op de kwaliteit. Wij geven onze klanten namelijk 15 jaar garantie op de geïmpregneerde gevels.

Bent u benieuwd naar wat Gjaltema Impregneerbedrijf B.V. voor u kan doen? Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor in Drachten en laat u informeren door onze deskundige medewerkers!

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema