Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Dakreparatie Friesland

Gjaltema Impregneerbedrijf is uw aanspreekpunt voor dakreparatie Friesland. Het is heel belangrijk om het dak op periodieke basis goed te laten reinigen. Zo kan worden voorkomen dat er problemen ontstaan door vuil op het dak, sheuren en uiteindelijk lekkage. Daarnaast kunnen bij een dakreparatie Friesland direct ook problemen worden opgespoord die aandacht nodig hebben. Wij bieden u een complete service als het gaat om dakreparatie in Friesland. Hierdoor kunt u altijd rekenen op een uitstekend resultaat voor uw dak, zodat deze er weer een tijd zonder problemen tegenaan kan.

Een professionele dakreparatie Friesland

Wij hebben een ruime ervaring in dakreparatie in Friesland. Wanneer u bij ons aanklopt voor onze services, dan kunnen wij u vertellen wat wij precies voor u kunnen doen. Ons dienstenpakket is namelijk breder dan enkel dakreparatie Friesland. Zo houden wij ons uiteraard ook bezig met impregneerwerkzaamheden. Wij vinden het belangrijk dat onze service goed past bij wat u van ons verwacht, waardoor wij graag met u in gesprek gaan om te beoordelen wat u precies nodig heeft. Natuurlijk kunnen wij voor de dakreparatie Friesland, en overige werkzaamheden, een vrijblijvende offerte opstellen.

Contact met ons impregneerbedrijf

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor dakreparatie in Friesland of wilt u persoonlijk advies? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Bel naar 0594 – 213 179 of stuur een mail naar info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl. Wij zijn te vinden aan de Kievitsweg 17 in Grijpskerk. Wij staan voor u klaar met meer informatie en gericht advies wanneer u dit nodig heeft.

 

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema