Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Dakrenovatie Friesland

Een dakrenovatie in Friesland moet uiteraard altijd door een ervaren partij worden uitgevoerd. Niet alleen moet men goed op de hoogte zijn van wat er moet gebeuren om de dakrenovatie in Friesland naar behoren uit te voeren. Het is vanzelfsprekend ook belangrijk dat men goed op de hoogte is van de manier waarop er gewerkt moet worden op hoogte. Het is immers zo dat het werken op grotere hoogten risico’s met zich meebrengt. Er moet daarom gezorgd worden voor een zo groot mogelijke veiligheid. U kunt uw dakrenovatie in Friesland laten uitvoeren door Gjaltema Impregneerbedrijf.

Wij voeren uw dakrenovatie in Friesland professioneel uit

Wanneer u een ervaren partij zoekt voor het uitvoeren van uw dakrenovatie in Friesland, dan staan wij voor u klaar met de juiste dienstverlening. Wij hebben een jarenlange ervaring in het uitvoeren van de meest uiteenlopende werkzaamheden aan onder meer daken en gevels. Ook voor een dakrenovatie in Friesland komen wij graag ter plaatse. Wij gaan professioneel en vakkundig te werk, zodat u kunt rekenen op een uitmuntend resultaat.

Neem contact op

Het is belangrijk om te kiezen voor een ervaren partij voor het laten uitvoeren van een dakrenovatie in Friesland. Wij zijn de partij die u zoekt. Wij staan niet alleen garant voor een uitstekende kwaliteit van het eindresultaat, maar ook voor een aangename prijs. Wilt u meer weten? Neem dan gerust eens contact met ons op. Bel naar 0594 – 213 179 of stuur een mail naar info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl. Wij zijn u graag van dienst. 

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema