Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Bevingschade herstel in Groningen uit laten voeren

Voor het uitvoeren van bevingschade herstel in Groningen en omstreken, bent u bij Gjaltema Impregneerbedrijf aan het juiste adres. Wij helpen u bij het herstel van verschillende vormen van schade aan woningen en bedrijfspanden. Bevingschade komt bijvoorbeeld voor in de vorm van scheuren in uw muren of plafond. Om de stabiliteit van uw woning niet in gevaar te brengen, is het belangrijk de schade in een vroeg stadium te laten herstellen. Onze specialisten helpen u hier graag bij! Op welke manier kunnen we u van dienst zijn bij bevingschade herstel in Groningen? 

Werkwijze bij bevingschade herstel in Groningen

Bij bevingschade herstel in Groningen werken we volgens een vast stappenplan. Eerst zullen we een inventarisatie maken van de ontstane bevingschade aan uw woning. In het geval van scheuren is het bijvoorbeeld belangrijk om te beoordelen hoe diep deze scheuren zitten en waar deze begonnen is. Op basis van de gemaakte inventarisatie zullen we aan de slag gaan met het herstel van deze schade. Hierbij worden diverse hulpmiddelen ingezet om tot een fraai eindresultaat te komen. 

Advies over bevingschade herstel in Groningen

Heeft u te maken met bevingschade aan uw woning, wat u zo snel mogelijk wilt laten herstellen? Onze vakmensen komen graag bij u langs, om het herstel van deze schade uit te voeren. Zo zorgen we er samen voor, dat de bevingschade niet verergert. Daarbij wordt zo voorkomen dat de stabiliteit van uw woning in gevaar kan komen. Neem vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden van bevingschade herstel in Groningen te bespreken. 

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema