Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Beton reparatie in Drenthe laten uitvoeren 

Er zijn verschillende potentiële oorzaken van betonschade aan te wijzen. Denk bijvoorbeeld aan weersomstandigheden, die voor constructieve gebreken of schade aan het beton kunnen zorgen. Ook kan er vocht in het beton getrokken zijn, wat voor bijvoorbeeld vochtplekken zorgt. Bij het uitvoeren van een beton reparatie in Drenthe is het belangrijk om de oorzaak van de ontstane schade op te sporen, alvorens begonnen wordt aan het herstel hiervan. Op deze manier kan voorkomen worden dat de schade al snel nog eens opspeelt. Gjaltema Impregneerbedrijf helpt u graag bij het uitvoeren van een beton reparatie in Drenthe. 

Professional op het gebied van een beton reparatie in Drenthe

Vakmensen van Gjaltema Impregneerbedrijf hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van een beton reparatie in Drenthe. Wij beschikken over professionele apparatuur, waarmee wij de oorzaak van de schade opsporen en deze direct voor u herstellen. Een verergering van de ontstane schade kan op deze wijze voorkomen worden. Helaas wordt niet altijd voor deze werkwijze gekozen, wat ertoe leidt dat woningbezitters al snel te maken krijgen met een nieuwe vorm van betonschade. Naast de hulp bij het herstellen van betonschade adviseren we u ook graag over mogelijkheden om de kans op deze schade te verkleinen. 

Advies voorafgaand aan beton reparatie in Drenthe

Heeft u momenteel ook te maken met betonschade aan de constructie van uw woning of bedrijfspand? Wacht niet te lang met het laten uitvoeren van een beton reparatie in Drenthe! Neem vrijblijvend contact met ons op, wanneer u meer wilt weten over de beste aanpak bij het herstel van de schade aan uw pand. Wij adviseren u graag en zorgen voor een vakkundige, professionele oplossing. 

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema