Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Anti slip vloer Groningen

Er kunnen veel redenen zijn om te kiezen voor een anti slip vloer in Groningen of omgeving. Niemand glijdt graag uit, maar zeker voor bepaalde doelgroepen is dit verre van prettig. Denk daarbij bijvoorbeeld aan ouderen of gehandicapten voor wie een val verstrekkende gevolgen kan hebben. Door een anti slip vloer te laten aanleggen voorkomt u onnodige valpartijen. Maar ook in diverse bedrijfstakken is een stroeve vloer zeer wenselijk.

Veilig werken met een anti slip vloer in Groningen

Wanneer er binnen uw bedrijf wordt gewerkt met bepaalde vloeibare middelen kan dit zorgen voor een gladde vloer. Natuurlijk wilt u voorkomen dat uw werknemers vallen of struikelen en daardoor een blessure oplopen. Niet alleen veroorzaakt dit ziekteverzuim, het kan u een boete opleveren van de Arbeidsinspectie. Kies daarom voor een goede anti slip vloer in Groningen, aangelegd oor Gjaltema Impregneerbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van vloeren in industriële ruimtes zoals werkplaatsen en laboratoria. Met een goede vloer waarborgt u de veiligheid van uw medewerkers zo optimaal mogelijk.

Vraag direct een offerte voor een veilige vloer

Wilt u ook een anti slip vloer in Groningen? Vraag dan vandaag nog een offerte bij Gjaltema. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0594 – 21 31 79. Daarnaast kunt u natuurlijk ook gebruik maken van het contactformulier op onze website of een bericht sturen naar ons e-mailadres info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een reactie met een passende offerte of antwoord op uw vragen over het aanleggen van een veilige anti slip vloer.

 

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema