Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Voordelen van een anti slip vloer in Friesland 

Niet alleen biedt Gjaltema Impregneerbedrijf u hulp bij het impregneren van muren of andere vormen van vochtbestrijding. Ook voor het leggen van een anti slip vloer in Friesland en andere noordelijke provincies, kunt u bij ons terecht! Een anti slip vloer is vaak niets meer dan een epoxyvloer, die u ook verschillende andere voordelen biedt. Op deze pagina leest u meer over deze voordelen! Wist u bijvoorbeeld dat een epoxyvloer over een bestaande tegel- of betonvloer gelegd kan worden? Zo hoeft deze oude vloer niet eerst verwijderd te worden, wat u veel tijd en geld bespaart. 

Anti slip vloer in Friesland met een epoxyvloer 

Het voornaamste voordeel van een epoxyvloer is het feit, dat de kans op valpartijen kleiner wordt. Zelfs wanneer de vloer wat vochtig is of u met blote voeten over de vloer loopt, zal de anti slip vloer bescherming bieden! Dit maakt dat een anti slip vloer onder meer zeer geschikt is voor de keuken en badkamer. De condens die in deze ruimtes op de vloer dwarrelt, kan deze gladder maken. Vanzelfsprekend komt dit type anti slip vloer in Friesland ook in verschillende andere ruimtes goed van pas. 

Overige voordelen van een anti slip vloer in Friesland 

Naast het feit dat de kans op valpartijen afneemt met een anti slip vloer in Friesland, biedt een epoxyvloer u verschillende andere voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het brede aanbod aan keuzemogelijkheden, die u bij dit type vloer heeft. De vloeren worden in talloze modellen en kleuren aangeboden. Daarbij kunt u kiezen tussen een matte en glanzende vloer. Zo vindt u altijd een vloer, die aansluit op uw huidige interieur! 

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema