Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Voorkom waterschade door afdichten van lekke doorvoer in Groningen

Een lekke doorvoer in huis kan vergaande gevolgen hebben. Het vocht wat hierbij vrijkomt trekt mogelijk in uw muren, plafonds of vloeren en zorgt hier vervolgens voor een ernstige waterschade. Waterschade komt onder meer voor in de vorm van schimmel- en zwamvorming. Reden om zo snel mogelijk te kiezen voor het afdichten van een lekke doorvoer in Groningen! Gjaltema Impregneerbedrijf kan u hierbij helpen. Wij zorgen dat de lekkende doorvoer afgedicht wordt, zodat verdere waterschade voorkomen wordt. Waar in huis heeft u te maken met een lekke doorvoer? 

Lekke doorvoer afdichten in Groningen: wat is de oorzaak? 

Er zijn verschillende mogelijke oorzaken aan te wijzen voor een lekke doorvoer in Groningen. Zo kunt u tijdens boorwerkzaamheden een leiding geraakt hebben, die hierdoor is gaan lekken. Ook kan het voorkomen dat leidingen niet op de juiste wijze worden aangesloten. Mogelijk is er speling ontstaan tussen verschillende leidingstukken, waarlangs het water de leidingen kan verlaten. U merkt een dergelijke lekkage vaak pas op het moment dat de eerste waterschade al ontstaan is. 

Direct hulp bij een lekke doorvoer afdichten in Groningen 

Heeft u te maken met een lekke doorvoer in uw woning? Laat dit zo snel mogelijk herstellen door de specialisten van Gjaltema Impregneerbedrijf! Neem vrijblijvend contact met ons op, om uw probleem aan ons voor te leggen. Wij zoeken direct naar een passende oplossing om waterschade aan uw pand tegen te gaan. Des te sneller u onze hulp inschakelt voor een afdichten van een lekke doorvoer, des te beperkter zal een eventuele schade ook zijn. 

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema