Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Hulp bij het afdichten van een lekke doorvoer in Friesland 

Vochtproblemen kunnen voor een zeer vervelende vochtschade aan uw woning zorgen. U kunt hierbij denken aan vochtplekken op uw muren en plafonds, houtrot in uw kozijnen of prachtige houten vloer, enzovoorts. Een van de oorzaken van dergelijke vochtproblemen kan een lekke doorvoer zijn. Gjaltema Impregneerbedrijf helpt u graag bij het afdichten van een lekke doorvoer in Friesland. Onze specialisten lokaliseren de lekke doorvoer en zorgen direct voor een passende oplossing. Een serieus vochtprobleem kan zo in veel gevallen voorkomen worden! 

Werkwijze bij afdichten van lekke doorvoer in Friesland 

Onze specialisten op het gebied van lekkages en vochtproblemen beschikken over een schat aan ervaring, om de bron van een lekke doorvoer in Friesland voor u te achterhalen. Hierbij kunnen we verschillende hulpmiddelen gebruiken, die dit makkelijker maken. Op het moment dat de oorzaak van de lekke doorvoer achterhaald is, zoeken we naar een passende oplossing voor het probleem. Hierbij zorgen we dat het overige deel van de doorvoer onbeschadigd blijft. 

Direct hulp bij het afdichten van een lekke doorvoer in Friesland 

Heeft u binnen uw woning te maken met een lekke doorvoer? Schakel onze hulp zo snel mogelijk in voor het afdichten van deze lekke doorvoer in Friesland, om een verdere waterschade aan uw woning te kunnen voorkomen. Des te sneller het probleem wordt aangepakt, des te kleiner is de kans logischerwijs op schade. Neem vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden voor het afdichten van de lekke doorvoer te bespreken. Samen zorgen we voor een passende oplossing! 

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema