Kievitsweg 17
9843 HA Grijpskerk
0594-213179
info@gjaltema-impregneerbedrijf.nl

Aardbevingsschade Groningen

Bij aardbevingsschade aan uw woning in Groningen bent u aan het juiste adres bij Gjaltema Impregneerbedrijf voor vakkundig herstel. Wij kunnen verschillende onderdelen van uw woning herstellen en bieden dus een compleet pakket. Gjaltema Impregneerbedrijf in Groningen herstelt aardbevingsschade en voorziet uw woning of pand weer van de nodigde bescherming.

Herstel bij aardbevingsschade in Groningen

Er is veel over te doen in Groningen, schade door aardbevingen ten gevolge van gaswinning. Heeft uw woning of pand ook schade opgelopen door een aardbeving? Dan is het verstandig hier zo snel mogelijk een herstelbedrijf voor in te schakelen. Als er niks aan wordt gedaan is de kans groot dat lichte schade zal leiden tot grote schade. In het ergste geval kan het zelfs leiden tot verzakkingen van de woning of het pand. Snel en kundig herstel is van groot belang en Gjaltema is uw partner in deze. Als impregneerbedrijf hebben wij veel ervaring met herstelwerken zoals:

  • Betonherstel
  • Metselwerk herstel
  • Stucwerkherstel
  • Voegen repareren
  • Vloerherstel
  • Kelderafdichting
  • Schoorsteenherstel
  • Balkonrenovatie

Vergoeding voor herstel van aardbevingsschade in Groningen

Er zijn vele organisaties die zich inzetten voor slachtoffers van aardbevingsschade in Groningen, organisaties die duidelijk in kaart brengen voor welke regeling u in aanmerking komt. Schadeherstel wordt in dit geval dan ook vaak (deels) vergoed. Mocht u niet in aanmerking komen voor zo'n vergoeding, neem dan vooral contact op met onze medewerkers in Groningen. Zij maken graag een vrijblijvende offerte voor u op zodat u weet waar u aan toe bent. U zult zien dat Gjaltema Impregneerbedrijf in Groningen kwaliteit levert voor een scherpe prijs.

Wist u dat?

Onze medewerkers  in bezit zijn van het certificaat Training Communicatie & Gedrag in aardbevingsgebieden, namens EPI kenniscentrum.

impregneerbedrijf gjaltema